WINTERSTAMPS 2023

In 2023 gaat de derde editie van start.

WINTERSTAMPS 24+25 februari 2023. Een week na carnaval.

De locatie van de beurs zal telkenmale een week na carnaval in het luxe Van der Valk Hotel Veenendaal zijn. Hier kunt u naar hartenlust postzegelen en onder het genot van bij de entree inbegrepen koffie of thee (of fris) met medefilatelisten van gedachten wisselen in een van de zitjes in de gezellige foyer van de zalenetage.

Momenteel wordt er nog gewerkt aan het programma. Wij streven ernaar dat u twee onvergetelijke filatelistische dagen kunt hebben in Veenendaal, met uiteraard de mogelijkheid om intern te overnachten.

Openingstijden WINTERSTAMPS 2023: vrijdag 24 februari van 10.00 – 18.00 uur, zaterdag 25 februari van 10.00 – 17.00 uur.

Toegangsprijs: nnb*
*Bij de toegangsprijs is inbegrepen: inpandig parkeren, onbeperkt koffie, thee, frisdrank.
De zalenetage is op de eerste verdieping gelegen. U kunt deze rechtstreeks vanuit de parkeergarage met de lift bereiken. Toiletten en garderobe zijn ook op de zalenetage gelegen.

Symposium: Op vrijdag 25 februari om 19.30 uur symposium: titel volgt. Gedetailleerd programma wordt nog bekend gemaakt. Vooraf reserveren voor het symposium  is verplicht. Aantal plaatsen is beperkt.