Informatie

Wie zijn wij en wat kunnen wij u bieden?

Geertzen Philatelie is officieel gestart op 1 september 1995..

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een volwassen bedrijf met een groot aantal verzamelaars die een abonnement op maat hebben. We kunnen u nieuwe uitgiften leveren van de gehele wereld. Het is mogelijk om op abonnementsbasis uw zegels te ontvangen. Levering van uw zegels kan op land en op thematische basis.

Abonnementen kunt u afsluiten op een manier zoals u dat wilt. U ontvangt niets wat u niet wilt hebben, maar precies op maat en naar uw wens. Daarnaast bieden wij u alle nevenartikelen op postzegelgebied waaronder supplementen; catalogi; loepen; pincetten; plakkers en natuurlijk de verzamelsystemen van alle bekende merken.

Wij kunnen u kilowaar aanbieden in zakken van 1 kilo maar ook kleinere verpakkingen van bijvoorbeeld 100 gram van diverse landen. Wij vertrouwen erop u een volledig pakket te kunnen bieden op losse basis, maar natuurlijk ook op abonnementbasis.

Voor het bezoeken van onze webshop kunt u klikken op bovenstaande button.

Naast onze eigen shop die u kunt aanklikken op de homepage van deze site zijn wij ook actief op de veilingsite van Ebay.  Wilt u via die sites uw aankopen doen, geen probleem maar wij hebben natuurlijk voorkeur voor onze eigen website met shop.