Aanbiedingen

Supplementen

U kunt bij ons ook de supplementen voor uw zegels in abonnement nemen. Wij kunnen u supplementen van alle bekende merken leveren zoals DAVO, Importa,  Leuchtturm, Lindner. Precies zo uitgebreid als u dat wilt. Maak ons uw wensen kenbaar van de supplementen die u wenst.

DAVO Supplementen 2020 Nederland nu beschikbaar

De buitenlandsupplementen deel 1 van 2019 zijn vanaf eind maart leverbaar. Deel 2 van de buitenlandsupplementen worden eind april uitgeleverd.

Ontbreekt er bij u nog een ouder jaar van uw supplementen, ook dat is voor ons geen probleem. Wij kunnen ook deze supplementen aan u leveren.

Uw supplementen kunnen per post naar u worden gezonden worden. Dit betekent wel dat portokosten worden doorbelast. U ontvangt van ons eerst een factuur, waarna wij binnen 2 dagen na ontvangst van uw betaling uw supplementen zullen verzenden.

TIP: Indien u op onze beursagenda kijkt en een van de locaties bij u in de buurt aangeeft in uw bestelling, is het altijd mogelijk uw bestelling op de door u gewenste locatie op te komen halen. Zo bespaart u in elk geval de portokosten!

Aanbieding kilowaar

Op dit moment hebben wij weer nieuw kilowaar voor u beschikbaar van:

  • 25,00 euro Wereld  –  1 kilo
  • 25,00 euro Duitsland  –  1 kilo
  • 16,00 euro Frankrijk  – 100 gr (veel nieuw materiaal)
  • 14,00 euro Thuislanden  –  100 gr
  • 12,50 euro Nederland gulden –  100 gr
  • 40,00  euro Nederland euro – 100 gr

Aanbieding Stockboeken

De nieuwe uitvoering van stockboeken van het 1ste klas merk Leuchtturm

Wij garanderen u de topkwaliteit van deze boeken. De stockboeken zijn vernieuwd en beschikken nu over 32 pagina’s.

Stockboek Leuchtturm witte bladzijden:

LPstockboeken_smallL4-16stockboeken_small

 

 

 

 

 

Een stockboek van een eerste kwaliteit voor een voordelige prijs. De kaft van het stockboek is luxe gewatteerd en verkrijgbaar in de kleuren Rood; Blauw; Zwart; Groen. Deze boeken zijn voorzien van 64  kantjes witte bladen.

Stockboek Leuchtturm zwarte bladzijden:

LSPstockboeken_small

stockboek zwart 1

 

 

 

 

Een stockboek van een eerste kwaliteit voor een voordelige prijs. De kaft van het stockboek is luxe gewatteerd en verkrijgbaar in de kleuren Rood; Blauw; Zwart; Groen. Deze boeken zijn voorzien van 64  kantjes zwarte bladen.

Prijzen:

                                                Adviesprijs             Per stuk             10 stuks of meer
witte bladzijden     32 blz         € 37,95                 €  27,50                €  26,00 p st
Zwarte bladzijden  32 blz         € 39,95                 €  27,50                €  26,00 p st

witte bladzijden     16 blz         € 19,95                 €  17,95                €  17,00 p st
Zwarte bladzijden  16 blz         € 22,95                 €  20,95                €  20,00 p st

Uw Stockboeken kunnen per post naar u worden gezonden. Dit betekent wel dat verzendkosten worden doorbelast. U ontvangt van ons eerst een factuur, waarna wij binnen 3 dagen na ontvangst van uw betaling uw stockboeken zullen verzenden. Bij grote aantallen gebeurt dit per bodedienst. Woont u binnen een straal van 30km dan leveren wij de stockboeken zelf af. Dat scheelt u dan weer kosten voor de bodedienst.

Bestellingen kunt u ons mailen via geertzen.phila@wxs.nl

TIP: Indien u op onze beursagenda kijkt en een van de locaties bij u in de buurt aangeeft in uw bestelling, is het altijd mogelijk uw bestelling op de door u gewenste locatie op te komen halen. Ophalen kan ook op ons kantooradres na het maken van een afspraak. Zo bespaart u in elk geval de verzendkosten!

U kunt bij ons pinnen!