Oudejaarsbeurs in HOUTEN!!!

Door COVID zijn de 2020 en 2021 editie van dit evenement niet doorgegaan. Gezien het grote aantal standhouders dat zich hiervoor hadden aangemeld, staat ook in 2022 dit evenement op onze beursagenda.  Wij spreken de hoop uit, dat “driemaal nog steeds scheepsrecht is”.

Twee jaar later dan gepland is er een alternatief voor de in 2019 gestopte Eindejaarsbeurs Barneveld. Met een andere naam en op een andere  locatie centraal in Nederland. De evenementenlocatie Expo Houten is een zogenaamde doorstroomlocatie die aan de strengste eisen voldoet o.a. beschikt het over een nieuw luchtcirculatiesysteem. De Oudjaarsbeurs Houten is zeer ruim opgezet.  Voor wat betreft de zaalindeling zijn de standhouders met postzegels, poststukken en prentbriefkaarten bij elkaar ingedeeld. Op dezelfde wijze is er ook afdeling waar alleen munten, penningen en papiergeld te vinden zullen zijn.

Op woensdag 28 december en op donderdag 29 december is de beurs geopend van 09.30 – 16.00 uur.  De entree bedraagt slechts 5 euro en parkeren is er gratis !    

Op deze tweedaagse beurs zal het aanbod filatelie het grootst zijn en het deelnemersveld zal worden aangevuld door standhouders met munten en prentbriefkaarten.  Het overzicht van deelnemers wordt na publicatie hieronder wekelijks geactualiseerd.

Deelnemende standhouders Postzegels – Poststukken – Prentbriefkaarten (stand per 27 augustus 2022):

Aix Phila (Duitsland), Al-Barid (Vereniging), Erik Bos, Bouw, De Bredase PzH, Bert Brinkman Filatelie, Britannia (Studiegroep), Brugman, PzH De Bruin, Christian Burmeister (Duitsland), Bijpost, Van Dam, Jan Dantuma, Deveusterstamps, Van Dongen, Van den Elst,  Eugelink, Filatelistische Contactgroep Oost Europa, Foxphilately, Fransen, PzH Tineke Geertzen, Iris Gierden (Duitsland), PzH Gilis (België), Griekenland (Vereniging), PzH Jan van Haarlem, PzH Herrema, PzH Jos van den Heuvel (België), Nico van den Heuvel, Holger Tietz Briefmarkenversand (Duitsland), De Hollandse PzV, Hoogendoorn, PzH Howell Holding, TEN KATE Philatelie, John Kees (België), Klein, Kolner, Kordes, PzH Lamme, PzV Leopardi = Taxatiestand, PzH Lamme, Latijns Amerika (Vereniging), Limbustamps (België), Van Looveren (België), Chris Mani, Marigny Philatelie (Frankrijk), Max Poststukken, PzH NISJA, De Pender (WWF), De Plaatfout (Vereniging), PO en PO (Vereniging), Post.nl (Collectclub), Pruis, Pulles, Rommers, Sauvage (België), Schmidt, Smeets, Gera Smit, PzH Stamps for You, Terwostamps, Tsjechoslowakije-Filatelie (Vereniging), USCA (Vereniging), PzH Luc Vansteenkiste (België), Wim van Veen, Velthuizen, Verenigde Naties-Verenigd Europa Filatelie (Vereniging), Ruud Vergossen, Verhagen (België), Johan Verhagen, Vincennes Philatelie (Frankrijk), Eric Vion (België), De Vliegende Hollander (Vereniging), PzH De Voorschotense, Vos, Kai Wickert (Duitsland), PzH Karel van den Wijngaert (België), IJbema, Zandbergen en ZWP (Studiegroep).

Deelnemende standhouders Munten – Penningen – Papiergeld:

De plaats Houten ligt centraal in Nederland en is eveneens vanuit België en Duitsland met betrekkelijk korte reistijd te bereiken. De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer goed te bereiken. Een directe busverbinding is er tussen Utrecht CS en NS Houten met buslijn 47 (Connexxion) en dan uitstappen halte Meidoornkade op korte loopafstand van de Expo Houten.  De beurslocatie (aan A27 afrit 29) beschikt over zeer ruime gratis parkeergelegenheid.