Oudejaarsbeurs in HOUTEN!!!

De evenementenlocatie Expo Houten is een zogenaamde doorstroomlocatie die aan de strengste eisen voldoet o.a. beschikt het over een nieuw luchtcirculatiesysteem. De Oudjaarsbeurs Houten is zeer ruim opgezet.  Voor wat betreft de zaalindeling zijn de standhouders met postzegels, poststukken en prentbriefkaarten bij elkaar ingedeeld. Op dezelfde wijze is er ook afdeling waar alleen munten, penningen en papiergeld te vinden zullen zijn.

Op woensdag 28 december en op donderdag 29 december is de beurs geopend van 09.30 – 16.00 uur.  De entree bedraagt slechts 5 euro en parkeren is er gratis !    

Op deze tweedaagse beurs zal het aanbod filatelie het grootst zijn en het deelnemersveld zal worden aangevuld door standhouders met munten en prentbriefkaarten.  Het overzicht van deelnemers wordt na publicatie hieronder wekelijks geactualiseerd.

De plaats Houten ligt centraal in Nederland en is eveneens vanuit België en Duitsland met betrekkelijk korte reistijd te bereiken. De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer goed te bereiken. Een directe busverbinding is er tussen Utrecht CS en NS Houten met buslijn 47 (Connexxion) en dan uitstappen halte Meidoornkade op korte loopafstand van de Expo Houten.  De beurslocatie (aan A27 afrit 29) beschikt over zeer ruime gratis parkeergelegenheid.