Agenda

Evenement details:

 • za
  23
  sep
  2023

  8e Prentbriefkaarten-, Poststukken- en Postzegelmanifestatie – Houten

  09.30 - 16.00De Expo Houten - Meidoornkaade 24 - Houten (pal naast de

  In september 2015 werd in Barneveld het laatste VDP Prentkaartenfestival gehouden. Naar aanleiding van die editie is na een evaluatie binnen de Vereniging Documentatie Prentbriefkaarten (VDP) contact gezocht met WB Evenementen.
  Met ingang van 2016 werd onder de naam Prentbriefkaarten & Poststukken Manifestatie in de Expo Houten een doorstart gemaakt. De uitvoerende organisatie wordt voortaan door WB Evenementen gedaan maar met ondersteuning en in samenwerking met de VDP.  Sinds enkele jaren zijn hier ook postzegel (filatelie) stands aan toegevoegd.

  Deelnemers Filatelie en Prentbriefkaarten / Poststukken (medio augustus gepubliceerd):

  NB in de naastgelegen zaal wordt gelijktijdig de grootste muntenbeurs van de Benelux georganiseerd. Bezoekers van deze Prentbriefkaarten-, Poststukken- en Postzegelmanifestatie hebben gratis toegang tot die andere beurs.

  WB Evenementen organiseert alle jaren publieksbeurzen op deze toplocatie in Houten waarmee de ervaringen goed zijn en met alle faciliteiten voorhanden.  Er is een ruime goed verlichte zaal op de begane grond beschikbaar, met volop zitgelegenheid.

  Eigen vervoer
  De beurslocatie Expo Houten (Meidoornkade 24, 3992 AE) bevindt zich pal aan de A27 (Afrit 29) en beschikt over ruime gratis parkeergelegenheid. Overigens bedraagt de reistijd met eigen vervoer tussen Houten en België (Antwerpen) slechts 1 uur waarmee de afstand ook voor Belgische verzamelaars acceptabel is.