Agenda

Evenement details:

 • vr
  27
  mei
  2022
  za
  28
  mei
  2022

  Spring stamps Veenendaal

  10.00 - 16.00Van der Valk hotel, Bastion 73, 3905 NJ Veenendaal

  In 2020 ging de eerste Winterstamps beurs van start. De tweede editie stond gepland voor 25 en 26 februari 2022. Door Coronaperikelen kon dit helaas niet doorgaan en werd er een nieuwe datum geprikt met de titel Springstamps Veenendaal.

  Het is een beurs met een keur aan nationale en internationale handelaren van postzegels en poststukken. De beurs zal ieder jaar gehouden worden op de laatste vrijdag en aansluitende zaterdag van februari.

  De locatie van de beurs zal telkenmale het luxe Van der Valk Hotel Veenendaal zijn. Hier kunt u naar hartelust postzegelen en onder het genot van bij de entree inbegrepen koffie of thee met medefilatelisten van gedachten wisselen in een van de zitjes in de gezellige foyer van de zalenetage.

  Momenteel wordt er nog gewerkt aan het programma. Wij streven ernaar dat u twee onvergetelijke filatelistische dagen kunt hebben in Veenendaal, met uiteraard de mogelijkheid om intern te overnachten.

  Openingstijden beurs 2022: wordt nog bekend gemaakt

  Toegangsprijs: wordt nog bekend gemaakt

  Bij de toegangsprijs is inbegrepen: inpandig parkeren, onbeperkt koffie, thee, frisdrank.
  De zalenetage is op de eerste verdieping gelegen. U kunt deze rechtstreeks vanuit de parkeergarage met de lift bereiken. Toiletten en garderobe zijn ook op de zalenetage gelegen.

  Programma: wordt nog bekend gemaakt.