Agenda

Evenement details:

 • di
  28
  dec
  2021
  wo
  29
  dec
  2021

  Oudejaarsbeurs - Houten

  09.30 - 17.00Expo Houten - Meidoornkade 24 - Houten

  Een heel fijne oplossing om toch een eindejaarbeurs te houden is er in Houten gevonden.

  De hal is vele malen groter dan in Barneveld en het Coronadraaiboek is goedgekeurd door de locatie en de gemeente. U kunt dus veilig uw verzameling aanvullen en de beurs bezoeken. Natuurlijk dient u zich aan de maatregelen te houden die de overheid voorschrijft, maar dat is ons niet vreemd meer.

  Gezien de geschikte beurs locatie en de beschikbare ruimte op de beursagenda, wil WB Evenementen een tweedaagse beurs organiseren op  28 december ( 09.30 – 17.00 uur) en 29 december ( 09.30 – 16.00 uur). Waarbij naar verwachting het aanbod filatelie het grootst zal zijn en het deelnemersveld zal worden aangevuld door standhouders met munten en prentbriefkaarten.

  Standhouders voor Postzegels – Poststukken – Prentbriefkaarten - Munten – Penningen – Papiergeld 

  Informatie over de kaartverkoop kunt u ook vinden op de website van WB evenementen:  www.wbevenementen.eu

  De plaats Houten ligt centraal in Nederland en is eveneens vanuit België en Duitsland met betrekkelijk korte reistijd te bereiken. De locatie is zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer goed te bereiken. Een directe busverbinding is er tussen Utrecht CS en NS Houten met buslijn 47 (Connexxion).  De beurslocatie (aan A27 afrit 29) beschikt over zeer ruime gratis parkeergelegenheid.

  De beurs om heerlijk te snuffelen!

  Geertzen Philatelie staat te trappelen om weer aan de slag te gaan en u weer van dienst te kunnen zijn. Als we ons allemaal aan de regels houden wordt het een veilige en gezellige beurs.

  Denk er aan aan uw mondkapje mee te nemen!